Main Content

Let's uncover the secrets of your birth chart.

Time to rise,

Ik help je met mijn astrologische kennis om jou te unlocken: jouw potentie en jouw kracht. Door inzicht in jouw natal chart kun je je losmaken van belemmerende overtuigingen. De ervaring leert dat ieder mens zichzelf onbewust klein houdt. Denk je eens in: hoe ben jij als jij jezelf volledig laat zien?

Meet your Astrologer

Auteur, astroloog, modern mystic, supporter van zelfliefde en –acceptatie. Rotterdam based, inclusief bijbehorende overtuiging. Josie combineert haar voorliefde voor spiritualiteit moeiteloos met een vleugje humor. 

Ik heb altijd bewondering gehad voor astrologie. Naarmate ik ouder werd, ben ik me er meer in gaan verdiepen. Dat deed ik omdat ik een verlangen had om mezelf beter te begrijpen, want het leven is niet altijd ‘a walk in the park’. Het bracht me zoveel inzicht. Daarnaast merkte ik dat veel mensen om mij heen ook nieuwsgierig werden. Ik wilde hen helpen met mijn kennis, waardoor ik ook op professioneel vlak mijn kennis van astrologie ging inzetten.  Ik help je met mijn astrologische kennis om jou te unlocken: jouw potentie en jouw kracht. De ervaring leert dat ieder mens zichzelf onbewust klein houdt. Denk je eens in: hoe ben jij als jij jezelf volledig laat zien? Ik benader iedere geboortehoroscoop serieus (steenbok ascendant), met compassie (vissen maan) en een sprankje humor (tweelingen zon).

Ontvang meer *magie*

Join de community en ontvang iedere maand astro updates, manifestatie tools en meer...

BLOG