Astrologie door Josie Boog

Let me read your natal chart to guide and empower you.
Boek een reading

Time to rise

Auteur, astroloog, modern mystic, supporter van zelfliefde en –acceptatie. Rotterdam based, inclusief bijbehorende overtuiging. Josie combineert haar voorliefde voor spiritualiteit moeiteloos met een vleugje humor.

Jezelf beter leren kennen en omarmen. Je eigen behoeften leren kennen en herkennen, maar ook je verlangens en zwaktes. Astrologie helpt hierbij: het geeft je inzicht over de manier waarop je gewired bent. Verwar astrologie niet met AstroTV. Een reading is persoonlijk en concreet.

Ik help je met mijn astrologische kennis om jou te unlocken: jouw potentie en jouw kracht. Door inzicht in jouw geboortehoroscoop kun je je losmaken van belemmerende overtuigingen. De ervaring leert dat ieder mens zichzelf onbewust klein houdt. Denk je eens in: hoe ben jij als jij jezelf volledig laat zien?

Meer over Josie.

Join the community: Astro Goddess Membership

Astro-forecasts, maanrituelen, een actieve chatgroep en nog meer...

Ik wil lid worden.

An astrologer is someone who introduces people to themselves on behalf of the universe.

- Jean-Marc Pierson

Enlighten yourself:

Readings

Josie biedt verschillende readings aan. Met een moderne kijk en affiniteit met evolutionaire astrologie, duidt zij graag jouw geboortehoroscoop. Zonder oordelen en met ruimte voor vragen.

Boek een reading

Maanjournal

Met dit invulboek helpt Josie Boog je die kracht te gebruiken om meer balans en geluk in je leven te krijgen. Ze richt zich op de twee belangrijkste fases van de maan: de nieuwe en de volle maan.

Journal met de maan

Astrologie cursus

Heb je astrologie altijd al beter willen begrijpen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is de astrologie cursus door Josie Boog een goede plek om te beginnen. Starting fall 2021.

Coming soon

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue