Main Content

Let's uncover the secrets of your birth chart.

Time to rise,

Ik help je met mijn astrologische kennis om jou te unlocken: jouw potentie en jouw kracht. Door inzicht in jouw natal chart kun je je losmaken van belemmerende overtuigingen. De ervaring leert dat ieder mens zichzelf onbewust klein houdt. Denk je eens in: hoe ben jij als jij jezelf volledig laat zien?

Meet your Astrologer

Auteur, astroloog, modern mystic, supporter van zelfliefde en –acceptatie. Rotterdam based, inclusief bijbehorende overtuiging. Josie combineert haar voorliefde voor spiritualiteit moeiteloos met een vleugje humor. 

Ik heb altijd bewondering gehad voor astrologie. Naarmate ik ouder werd, ben ik me er meer in gaan verdiepen. Dat deed ik omdat ik een verlangen had om mezelf beter te begrijpen, want het leven is niet altijd ‘a walk in the park’. Het bracht me zoveel inzicht. Daarnaast merkte ik dat veel mensen om mij heen ook nieuwsgierig werden. Ik wilde hen helpen met mijn kennis, waardoor ik ook op professioneel vlak mijn kennis van astrologie ging inzetten.  Ik help je met mijn astrologische kennis om jou te unlocken: jouw potentie en jouw kracht. De ervaring leert dat ieder mens zichzelf onbewust klein houdt. Denk je eens in: hoe ben jij als jij jezelf volledig laat zien? Ik benader iedere geboortehoroscoop serieus (steenbok ascendant), met compassie (vissen maan) en een sprankje humor (tweelingen zon).

Net een super leuke reading met Josie gehad via Zoom. Zoveel dingen klopten gewoon wat ze uit mijn geboortehoroscoop kon halen. Ze was heel duidelijk en legde alles heel rustig en begrijpelijk uit. Je komt er achter dat er zoveel meer is dan alleen je horoscoop. Josie heel erg bedankt. Ik kan de reading aan iedereen aanraden, zeker als je een beetje op zoek bent naar jezelf.

Leanne

1:1 via Zoom

deze reading inspireert me elke keer dat ik het doorlees. het is heel mooi om zo nu en dan weer te lezen om te kijken hoe t dan nu weer in mijn leven een rol speelt. het heeft me heel veel inzicht gegeven en ik heb zin om dit in mijn leven toe te passen. dankjewel Josie 🤍

Orla

Soul Purpose reading

Ik had gisteravond een reading met Josie en het was echt heel bijzonder en bevestigend. Je weet diep van binnen wel hoe je bent en handelt natuurlijk maar ik vroeg me wel eens af of ik echt dacht en handelde naar hoe ik echt ben. Na gisteravond is dat voor mij volledig bevestigd. Josie legt het helder uit en gebruikt voorbeelden waardoor je alles direct snapt.

Lynn

Uitgebreide geboortehoroscoop

Ontvang meer *magie*

Join de community en ontvang iedere maand astro updates, manifestatie tools en meer...

BLOG