Astro Goddess Membership.

Voor de modern mystic.


Astro Goddess Membership is voor iedereen maar je herkent je in het volgende:

Je voelt de energie rondom de nieuw een volle maan maar je hebt geen idee wat je er mee moet of mee kan. “Do I set new intentions? Do I burn sage? Do I let sh*t go?”

Je hebt een druk leven en weet niet hoe je tijd moet vrijmaken voor spiritualiteit.

Je scrollt en scrollt en zoekt informatie over spirituele dingen maar je voelt je steeds zo overweldigd dat je je telefoon maar weer weg legt.

Je wilt graag over je nieuwe kaartendeck en badrituelen praten maar je kunt niemand vinden die wilt luisteren en het ook echt begrijpt.

Meeste dingen die je online kunt vinden zijn te woo-woo. Je wilt eenvoudige, praktische rituelen (stap voor stap) die jou motiveren om je droomleven te manifesteren.


Wat ontvang je?

☾ Toegang tot het Instagram account: @astrogoddessmembership 

☾ Iedere maand een guide van ± 30 pagina’s met daarin: maandelijks 2 maanrituelen: één voor de volle maan en één voor de nieuwe maan, voor het specifieke teken waar de maan in staat.

☾ Do’s & don’ts, affirmaties en aanbevolen kristallen gebaseerd op de energie van dat specifieke teken van de nieuwe en volle maan.

☾ Toegang tot een Discord chat groep waar we over verschillende topics praten en elkaar steunen. Denk aan topics als: spiritual book club, hekserij, astrologie, spirituele ontwaking, geld en nog veel meer.

☾ Astro forecast: informatie over wanneer de planeten van teken veranderen en wat dit voor jou betekent. Wat kun je verwachten? Wat gebeurd er wanneer Venus in vissen staat en wat betekent Mars Retrograde?

☾ Verschillende meditaties die je kunt downloaden en voor altijd kunt bewaren.

☾ Toegang tot de Astro Goddess Facebookgroep.

+ Als member profiteer je van regelmatige kortingen en extra’s.

Dit alles voor maar €7,77!Showcase 1

zelfkennis

Door middel van de opdrachten, de guides en alle tools in dit membership leer jij jezelf op een dieper niveau kennen.

Showcase 2

soul support

Via dit membership kom je in contact met gelijkgestemden met interesses in astrologie, manifesteren en de spirituele wereld.

Showcase 3

zelfliefde

De (maan)rituelen en meditaties bieden jou de kans om meer liefde voor jezelf te voelen. Door balans en self-care wat vaker op nummer 1 te zetten ga jij je beter voelen.

ACTION

visie

De bedoeling van de oefeningen in dit membership is dat jij een helder beeld krijgt. Dit zorgt er voor dat jij geïnspireerde actie kunt nemen.


Aan de slag met het Astro Goddess Membership:

1

Abonneer

Abonneer gemakkelijk voor 7,77 via de shop.
Wanneer de betaling is gelukt heb je direct toegang
als member.

2

log in

Als member heb je via ‘mijn account’ toegang tot
“Goddess bibliotheek” en het @astrogoddessmembership Instagram account.

3

groei

Groei als member mee door onderdeel te zijn van
deze community. Doe de rituelen, beluister de
meditaties en plan je self care momenten in.


Wat members zeggen:

Het Astro-goddess membership heeft mij enorm veel geleerd en begeleid in mijn spirituele journey! De maandelijkse guide, het community gevoel en de vele tips en tricks op het besloten Instagram account, het is je geld helemaal waard. Ik kan het iedereen aanraden om voor dit relatief kleine bedrag een abonnement te nemen, om jezelf nog beter te leren kennen.

Jelle

Super blij met deze geweldige community met allemaal gelijkgestemde sisters die meer dan bereid zijn om elkaar te ondersteunen. Ik voelde me meteen at home.

Joyce

Boven verwachtingen! Hele fijne guides en rituelen als je opzoek bent naar wat houvast op het gebied van spiritualiteit en self-care. Daarnaast is het fantastisch om lid te zijn van een community vól kennis en inspiratie!

Donna


Ben jij klaar?

Om je spiritueel meer te ontwikkelen in 2021?