Ben jij klaar om je meer spiritueel te ontwikkelen?


Ik heb astrologie altijd al interessant gevonden maar ik had nooit verwacht dat het deel uit zou maken van mijn levenspad. We denken vaak dat we hard en lang moeten zoeken naar wat ons gelukkig maakt maar vaak ligt het antwoord al voor ons neus. Voor mij is het astrologie, healing en anderen helpen tijdens hun spirituele reis.


Deze membership helpt jou om je beste versie van jezelf te worden. Iedere maand verrijk ik je met nieuwe tips en rituelen die je kunt gebruiken bij de dingen die jij wilt manifesteren.

Een paar jaar geleden dacht ik dat ik het helemaal zou maken als een fashion blogger, omdat ik daarmee mijn geld verdiende. Zo negeerde en verborg ik mijn meer spirituele kant omdat ik mij er eigenlijk een beetje voor schaamde. Ik kende namelijk niemand die geïnteresseerd was in de maanfases en de helende werking van kristallen.

2015 tot 2017 waren donkere jaren voor me. Ik liep een trauma op en voelde me voor het eerst echt depressief. Ik voelde angst, verwarring en verdriet. Ik ben altijd een optimistisch persoon geweest maar door deze moeilijke periode wilde ik soms niet eens meer uit bed komen. Gelukkig realiseerde ik mij dat ik hulp nodig had en dat ik mijn genezingsproces moest beginnen. Zo begon ik met yoga, plantaardig eten en ik startte therapie. Ik leerde mjin grenzen aangeven, creëerde gezonde gewoontes en ik begon weer met het lezen van spirituele boeken. Ook begon ik astrologie te studeren en te beoefenen. Door mijn geboortehoroscoop te bestuderen vond ik mijzelf weer langzaam terug. Het genezingsproces is geen rechte lijn, er is geen start en finish. Toch weet ik zeker dat deze krachtige rituelen mij onwijs hebben geholpen en nog steeds helpen.


Deze membership is voor vrouwen die:

Je voelt de energie rondom de nieuw een volle maan maar je hebt geen idee wat je er mee moet of mee kan. “Do I set new intentions? Do I burn sage? Do I let sh*t go?”

Je hebt een druk leven en weet niet hoe je tijd moet vrijmaken voor spiritualiteit.

Je scrollt en scrollt en zoekt informatie over spirituele dingen maar je voelt je steeds zo overweldigd dat je je telefoon maar weer weg legt.

Je wilt graag over je nieuwe smudge stick en badrituelen praten maar je kunt niemand vinden die wilt luisteren en het ook echt begrijpt.

Meeste dingen die je online kunt vinden zijn te woo-woo. Je wilt eenvoudige, praktische rituelen (stap voor stap) die jou motiveren om je droomleven te manifesteren.

Oké, klinkt goed. Wat krijg ik?

Toegang tot het Instagram account@astrogoddessmembership en iedere maand een guide van ± 26 pagina’s met daarin:

Maandelijks 2 maanrituelen: één voor de volle maan en één voor de nieuwe maan, voor het specifieke teken waar de maan in staat.

Do’s & don’ts, affirmaties en aanbevolen kristallen gebaseerd op de energie van dat specifieke teken van de nieuwe of volle maan.

Astro forecast: informatie over wanneer de planeten van teken veranderen en wat dit voor jou betekent. Wat kun je verwachten?

Ritualen en meditaties die je helpen bij jouw manifestaties.

Als member profiteer je van regelmatige kortingen en extra’s.

Je kunt de Astro Goddess guide downloaden via ‘mijn account’.

You are ready to unleash inner goddess!


Hoe werkt het?

Heel simpel: Wanneer je lid wordt, wordt er direct €7,77 afgeschreven. Dit gebeurt iedere maand op de dag dat je bent lid geworden. Bijvoorbeeld: je bent 12 maart lid geworden, dan wordt 12 april het bedrag weer afgeschreven. Je kunt ieder moment lid worden en ieder moment je membership cancellen. Mocht je willen cancellen doe dit dan op tijd om een automatische incasso te voorkomen (via ‘my account’). Na cancellation wordt je meteen uit het membership verwijderd.